Lentefair 2023

De Lentefair 2023 ligt weer achter ons, wat zijn het geweldige dagen geweest! We zijn dankbaar voor de grote aantallen bezoekers die er zijn geweest, we willen iedereen dan ook hartelijk danken voor hun komst!

De fair heeft het prachtige bedrag van € 13.000,00 opgebracht voor Stichting Ontmoeting, namens hen en hun cliënten ook hartelijk dank.

 

Het comité organiseert op D.V. 5 en 6 mei 2023 een gezellige Lentefair bij imkerij De Valksche Bijenhof in Kootwijkerbroek.

Deze Lentefair zal worden gehouden in samenwerking met en bij De Valksche Bijenhof die op 5 mei haar nieuwe winkel officieel zal openen. Beide fairdagen zal de imkerij geopend zijn voor publiek en kunt u een kijkje nemen achter de schermen. Graag vertellen de imkers over hun prachtige vak/hobby: imkeren. Welkom in de wondere wereld van de bij!

De opbrengst van deze Lentefair is uiteraard geheel voor de Stichting Ontmoeting en wel voor het project Ede-Zuid. Lees daar meer over bij Bestemming opbrengst.
 

De markt:

De Lentefair wordt een ruime en gezellige markt met ca. 50 kramen, waar van alles verkrijgbaar is. Een greep uit het assortiment:
- Broden en snoep
- Kleding en stoffen
- Boeken en cd's
- Kaas een worst
- Speelgoed en speeltoestellen
- Verzorgingsproducten en voedingssupplementen
- Honing en nootjes
- Huishoudartikelen en kaarten
- en er volgt nog meer...

Kijk hier voor alle deelnemende bedrijven.
 

De catering:

Ook zal er een ruim en overdekt cateringplein zijn, waar voldoende eten en drinken verkrijgbaar is. De catering is vanaf vrijdag 12.00 uur open, dus schuif dan lekker bij ons aan! De prijzen zijn zodanig dat u met een gezin fatsoenlijk kunt eten.
 

De activiteiten:

Naast de markt zullen er beide dagen diverse activiteiten worden georganiseerd. Zo is er een knutselhoek, is er een skelterbaan en een quadbaan, kunnen er waskaarsen worden gedraaid, zijn er springkussen en nog veel meer.

Op vrijdagavond zal er een veiling worden gehouden en op zaterdag een kleedjesmarkt. Ook houden wij een kleurwedstrijd voor de kinderen, waar leuke prijzen te winnen zijn...

Elders op deze website kunt u het programma en de activiteiten vinden van beide dagen.
 

Adres en bereikbaarheid:

De locatie van de Lentefair is:
De Valksche Bijenhof
Harskamperweg 1
3774 JN Kootwijkerbroek

Klik hier voor navigatie via Google Maps

Deze locatie ligt tussen Kootwijkerbroek en Harskamp in en is gemakkelijk en snel (ca. 5 min.) te bereiken vanaf de A1 afslag Stroe (afrit 17).

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op een naastgelegen grasland, dit zal duidelijk aangegeven staan. Er zijn verkeersregelaars aanwezig en zo mogelijk ook een pendeldienst.

 

Graag tot ziens op deze gezellige Lentefair en open dagen van De Valksche Bijenhof!

 

 

 

© 2020 - 2024 SteunOntmoeting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel