Over ons

SteunOntmoeting is in het leven geroepen door Stichting Ontmoeting comité Barneveld. Onder de naam SteunOntmoeting houdt het comité acties om geld in te zamelen voor Stichting Ontmoeting. Wat deze stichting precies doet staat elders omschreven op deze website. 

De acties die het comité doorgaans houdt zijn een organiseren van een jaarlijkse markt met daarbij of op een ander tijdstip een online verkoping middels deze site.

Het comité

In 1999 wordt door een groepje actieve Barnevelders een comité opgericht met als doel geld in te zamelen voor de Stichting Ontmoeting. Inmiddels ruim 15 jaar verder mogen wij als comité nog altijd actief bezig zijn om dit doel te verwezenlijken. Dit gebeurde o.a. door het organiseren van fietstochten, concerten en een huis-aan-huiscollecte. Ook werd er zo mogelijk mee gedaan met landelijke acties van de stichting als bijvoorbeeld de speculaasactie. De achterliggende jaren heeft het comité zich vooral toegelegd op het organiseren van een Herfstfair in Otterlo, deze kan helaas niet meer worden gehouden. 

Op dit moment bestaat het comité uit 7 comitéleden:
Arend Kleijer (sinds 2003)
Pieter van de Braak (sinds 2008)
Niklas Bouwman (sinds 2017)
Miranda van Lagen (sinds 2017)
Annelien van Beek (sinds 2019)
Alfred Verschuur (sinds 2022)
René Verhoef (sinds 2022)

Een kleine club met grote ambities, dat zich op dit moment vooral toelegt op het organiseren van een Lentefair in 2023. Het comité mag zich gesteund weten door een grote groep vrijwilligers en schaduw-comitéleden die hen met raad en daad bijstaan.

Wat drijft ons

Allereerst is het leuk en uitdagend om als groep succesvolle activiteiten te ontplooien. Maar dat is niet in hoofdzaak onze drijfveer: dat zijn de cliënten van Ontmoeting die we op verschillende avonden hebben mogen ontmoeten. Hun verhalen, hun hoop en hun dankbaarheid voor de hulp en aandacht die zij van de medewerkers en vrijwilligers van Ontmoeting mogen krijgen, zijn voor ons redenen te over om dit comitéwerk voor Stichting Ontmoeting te doen.

We hopen dat u onze acties wilt (blijven) steunen om zo onze naasten die het moeilijk hebben te kunnen ondersteunen.

Namens Stichting Ontmoeting en hun cliënten zeggen we u alvast heel hartelijk dank.

Stichting Ontmoeting comité Barneveld

© 2020 - 2024 SteunOntmoeting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel