Kleurwedstrijd

De winnaars zijn bekend!

Als comité hebben we ons gebogen over de vele kleurplaten die zijn ingeleverd, leuk dat er zoveel hebben meegedaan en wat een kunstwerken zaten er tussen!

Om tot 3 winnaars te komen hebben we het in 3 leeftijdscategoriën  verdeeld, 4-6 jaar, 7 tot 9 jaar en 10 tot 12 jaar. En na een grondige en moeilijke selectie zijn dit de winnaars geworden: 

 Jannick Druiff, Esmee Jansen en Niek Rietveld.

Zij hebben van de voorzitter van het comité een cadeaubon t.w.v. € 25,- gekregen van De Boekenkamer in Kootwijkerbroek. Helaas kon Esmee niet bij de uitreiking van de prijs aanwezig zijn, maar heeft de voorzitter bij haar thuisgebracht. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs!
 

 

Kleur mee en win!

Kleur deze kleurplaat mooi in en lever hem in tijdens de Lentefair 2023 op 5 of 6 mei. Wees creatief (denk aan 3D), want creativiteit wegen we ook mee en misschien win jij wel een leuke prijs!

Er zijn mooie prijzen te winnen, want we trekken 3 winnaars die een cadeaubon winnen waarmee je voor € 25,- boeken, spelletjes, puzzels of speelgoed kunt kopen bij De Boekenkamer in Kootwijkerbroek. Let op: maximum leeftijd 12 jaar!

Bij inlevering van de kleurplaat krijg je sowieso een cadeautje. Je mag ook zelf een tekening maken en inleveren of de kleurplaat kopiëren voor je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Vergeet niet om je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd in te vullen.

Doe jij ook mee?


Klik hier op een van de onderstaande links om de kleurplaat te downloaden en uit te printen

>>> Klik hier voor de kleurplaat als PDF <<<

>>> Klik hier voor de kleurplaat als JPG <<<

 

Met dank aan:
De Boekenkamer
Wesselseweg 178/2
3774 RM Kootwijkerbroek
www.deboekenkamer.nl
 

© 2020 - 2024 SteunOntmoeting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel