Afhalen / bezorgen

Op D.V. 11 december is het de grote afhaal- en bezorgdag. Bij de verkoop van deze producten bieden we u namelijk twee mogelijkheden betreffende het verkrijgen van uw bestelling: afhalen op de afhaallocatie of bij u thuis laten bezorgen (beperkte regio). U kunt in het afrekenscherm aangeven voor welke optie u kiest.

Afhalen
Als u in het afrekenscherm komt dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om uw bestelling af te halen op de volgende locatie:
Loonbedrijf G. Kampert
Veldhoek 19
6741 MP Lunteren

Het afhaalpunt ligt net buiten Barneveld en ligt op 5 minuten afstand vanaf de A30 afrit Barneveld - Scherpenzeel.

U kunt daarbij kiezen uit 2 tijdsvakken: 's ochtends tussen 9.30 en 12.00 uur en 's middags tussen 14.00 en 16.00 uur.
U dient zich na uw keuze van afhaallocatie en tijdvak daar dan ook aan te houden. Mocht dat uiteindelijk toch niet goed uitkomen, neem dan contact met ons op.

Bezorgen
U kunt ook kiezen om (tegen betaling) uw bestelling thuis te laten bezorgen, de extra kosten hiervan bedraagt € 3,95,-, maar boven de € 50,- is het gratis. Het bezorgen wordt gedaan op de aangegeven datum: D.V. 11 december 2021.

Let wel: het bezorgen doen we echter alleen in de volgende plaatsen:
Barneveld, Scherpenzeel, Renswoude, De Klomp, Ederveen, Lunteren, Ede, Wekerom, Otterlo, Harskamp, Kootwijk, Uddel, Garderen, Kootwijkerbroek, Stroe, Voorthuizen, Zwartebroek, Terschuur, Achterveld en De Glind.

© 2020 - 2024 SteunOntmoeting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel